Logo
Volledige ontzorging Snelle levertijden Alles onder 1 dak

Over HSB

MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN BEDRUKTE DISPOSABLES

HSB heeft door ruim 25 jaar ervaring met disposables alle kennis en kunde in huis om bedrijven te voorzien van de perfecte disposables met logo, bedrijfsnaam of ander design. Of je nu een kleine retailer bent of een grote multinational, wij zorgen voor al jouw bedrukte foodverpakkingen, draagtassen, koffiebekers, pizzadozen en ga zo maar door.

Ons assortiment is enorm en we gaan geen disposable- of verpakkingsprobleem uit de weg. Wij houden wel van een uitdaging!

Bedrukte draagtas 't Braadspit
Simone en Dennis bedrukte disposables

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

Simone vertelt je graag over de mogelijkheden van het bedrukken van disposables en verpakkingen. Zij vindt gegarandeerd en snel de artikelen die het beste aansluiten op uw wensen.

Voor vragen over onze bedrukte disposables kan je Simone bellen op 0418 - 55 68 81 of laat een bericht achter via het contactformulier.

EEN SHOWROOM VOL INSPIRATIE

Disposables en verpakkingen zijn bepalend voor de uitstraling van je bedrijf. Wij snappen dat je deze producten graag eerst in het echt wilt zien. Je bent van harte welkom in onze showroom te Haaften! Hier doe je volop inspiratie op onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Je kan een afspraak maken via 0418 – 55 68 81 of vul het contactformulier in.

Kopje koffie in showroom
Proefdruk bedrukt

HULP BIJ HET ONTWERP

Design en vormgeving zijn een vak apart. De designspecialisten van HSB helpen je bij het ontwerp van de disposables. Samen zorgen we ervoor dat ze naadloos aansluiten op jouw huisstijl.

We inventariseren eerst je wensen voor het ontwerp en vertalen deze in mooie vormgeving. Je ontvangt een proefdruk en wij passen het ontwerp waar nodig aan.

Ben je tevreden? Dan zetten wij het drukproces in gang!

VOORRAADBEHEER

Onze magazijnmedewerkers verzorgen graag uw voorraadbeheer en nemen je alle voorraadzorgen uit handen. Door ons vernieuwde Warehouse Management Systeem werken wij nog sneller en efficiënter.

Het uitbesteden van voorraadbeheer aan HSB heeft voor jou als voordelen dat je nooit misgrijpt naar producten, dat je altijd op tijd een besteladvies krijgt en dat je ruimte bespaart doordat je zelf minder voorraad in huis hebt.

Jan voorraadbeheer magazijn
Wesley vrachtwagenchauffeur gratis bezorging

GRATIS BEZORGING

Na de bestelling worden jouw bedrukte disposables gratis en door onze eigen chauffeurs bij je bezorgd. Onze ervaring is dat een vertrouwd gezicht gewoon heel prettig werkt. Onze chauffeurs leveren de producten tot in je opslagruimte. Je hoeft zelf dus niet met de producten te sjouwen!

Contact

T: 0418-556881
E: verkoop@hsb-haaften.nl


Bezoekadres:
Inspiratie opdoen? Bezoek ons experience center: Hertog Karelweg 17 4175 LS Haaften www.HSB-haaften.nlInformatie

Copyright:© HSB | 0418-556881